Здравейте! Ние сме "Валка"

Преди повече от 20 години малката фирма "ВАЛКА" започва производство на малък асортимент от хляб, в помещение под наем, до базата на "Геоложки Проучвания" в град Монтана. С персонал от четири човека фурната започва своето развитие. Нейният създател Валери Кръстев започва от нулата. Заедно със своя баща, Тодор Кръстев, дни и нощи наред сами ремонтират помещението на бъдещата фурна и сглобяват машините за работа. И въпреки непосилната задача за кратко време фурната започва да работи на пълни обороти.

Множество трудности съпътстват развитието на фирмата, но въпреки тях колектива, не се предава и с всички сили продължава да увеличава броя и асортимента на произвежданите продукти. Множество машини биват сменени, множество нови клиенти се обръщат към фирма "ВАЛКА". Репутацията на хляб от марката "ВАЛКА" започва да набира много привърженици на пазарите в град Монтана и околията. След известно време малкото помещение под наем става тясно за разрастващото се производство на фурната. Фирма "ВАЛКА" се премества в много по - голямо помещение. Отново започва усилена подготовка на новото помещение. На новото място има повече място за офисите на президента и управителя на фирмата, за счетоводството и експедицията. Фирмата навлиза в нова фаза от своето развитие.

В днешни дни фирмата има повече от 100 човека персонал, около 100 различни асортимента, включително и сладкарство, множество обекти в град Монтана, градовете и селата около него, изградена е вътрешна компютърна мрежа за по лесната обработка на данните от многото обекти и асортименти. Името "ВАЛКА" е вече утвърдено на пазара и неговата репутация е заела стабилни места в общественото мнение. И развитието естествено продължава...

Нашите преимущества

  • 1 Дългогодипшен опит

    Ние сме в бранша повече от 20 години. Имаме дълъг опит в разработването на качествени продукти и работата с клиенти.

  • 2 Екип от професионалисти

    Екипът ни е съставен от висококвалифициарни професионалисти, които могат да се справят с всеки един проблем и винаги мислят за клиентите ни.

  • 3 Устрем към качеството

    Ние винаги сме били отдадени да идеята да предлагаме само най - висококачествените продукти на нашите клиенти. Правенето на компромиси е немислимо!